Štvrtok, 25. apríl 2024
Mimoriadne správy

Zverejnili ceny lístkov na zápas Ligy národov medzi Slovenskom a Českom

 Webnoviny  13. september 2018  277  
Zverejnili ceny lístkov na zápas Ligy národov medzi Slovenskom a Českom

BRATISLAVA 13. septembra (WebNoviny.sk) - Slovenský futbalový zväz (SFZ) prostredníctvom svojej oficiálnej internetovej stránky oznámil fanúšikom národného tímu trénera Jána Kozáka, že vo štvrtok 13. septembra od 14.00 h sa začne predaj vstupeniek na domáci duel proti Česku v 1. skupine B-divízie novovytvorenej európskej Ligy národov 2018/2019, ktorý sa odohrá v sobotu 13. októbra od 15.00 h na Štadióne Antona Malatinského - City Arene v Trnave.

Dve cenové relácie


Lístky na spomenutý blížiaci sa zápas proti tradičnému rivalovi sú v dvoch cenových reláciách - za 30 eur (1. kategória - pozdĺžne tribúny) a 18 eur (2. kategória - tribúny za bránkou) - bez nároku na zľavy. Každý musí mať platnú vstupenku, aj dieťa bez ohľadu na vek.

Odporúčame:
Karel Jarolím už nie je trénerom českej reprezentácie, osudný sa mu stal debakel v Rusku

Na jeden nákup je možné zakúpiť si maximálne štyri vstupenky. Záujemcovia o bezplatný lístok ZŤP-S vozičkár + 1 sprievod musia písomne kontaktovať SFZ emailom na adresu vstupenky@futbalsfz.sk, vzhľadom na obmedzenú kapacitu sektora 24 však nie je možno vyhovieť každej požiadavke.

Predajcovia Maxiticket a Ticketmedia


Slovenský futbalový zväz upozorňuje fanúšikov, že výhradným predajcom lístkov zakúpených online na spomenutý duel Slovensko - Česko sú MAXITICKET a TICKETMEDIA.

"Rôzne ticketingové portály môžu mať v ponuke vstupenky na zápas Slovensko - Česko, dokonca za rôzne ceny. Výhradným predajcom lístkov na tento súboj sú MAXITICKET a TICKETMEDIA. Za pravosť vstupeniek zakúpených inde Slovenský futbalový zväz neručí," uvádza sa na webe SFZ.

Viac k témam: česká futbalová reprezentácia, Liga národov, slovenská futbalová reprezentácia
Zdroj: Webnoviny.sk - Zverejnili ceny lístkov na zápas Ligy národov medzi Slovenskom a Českom © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.