Piatok, 3. máj 2024
Zamračené  14,7 °C
Mimoriadne správy

Zavraždili golfistku Celiu Barquínovú, jej telo našli priamo na ihrisku

 Webnoviny  18. september 2018  262  
Zavraždili golfistku Celiu Barquínovú, jej telo našli priamo na ihrisku

AMES 18. septembra (WebNoviny.sk) - Španielska golfová scéna sa ponorila do smútku. Tamojšiu mladú 22-ročnú hráčku Celiu Barquínovú objavili mŕtvu priamo na ihrisku.

Polícia v meste Ames v americkom štáte Iowa v pondelok predpoludním našla v stredisku Coldwater golfovú tašku a neskôr aj telo bez známok života. Vyšetrovanie preukázalo, že Barquínová skonala následkom cudzieho zavinenia.

Polícia krátko po čine zatkla podozrivého muža s bohatým trestným registrom Colina Richardsa a obvinila ho z vraždy prvého stupňa. Barquínová študovala staviteľstvo na univerzite v Iowe. Koncom júla vyhrala individuálne majstrovstvá Európy v amatérskom golfe v Penati Golf Resorte neďaleko Senice.

Viac k témam: Celia Barquínová, Colin Richards, vražda
Zdroj: Webnoviny.sk - Zavraždili golfistku Celiu Barquínovú, jej telo našli priamo na ihrisku © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.