Sobota, 4. máj 2024
Mimoriadne správy

Video: Laine má otras mozgu po tvrdej zrážke s McCabeom

 Webnoviny   8. január 2017  168  
Video: Laine má otras mozgu po tvrdej zrážke s McCabeom

Patrik Laine bude chýbať v zostave Winnipegu Jets.

WINNIPEG 8. januára (WebNoviny.sk) - Osemnásťročný Patrik Laine z Winnipegu Jets v sobotňajšom stretnutí zámorskej hokejovej NHL proti Buffalu Sabres utrpel otras mozgu.

Mladý Fín vo vysokej rýchlosti tvrdo narazil do pevne stojaceho obrancu Buffala Jaka McCaba a duel napokon nedohral. Laine sa síce objavil na nedeľňajšom tréningu Jets, ale svojich spoluhráčov sledoval iba z lavičky. Momentálne nie je známa dĺžka jeho rekonvalescencie.

Odporúčame:

Video: Gáboríkov gól bol kuriózny, Sekera i Chára asistovali


"Keď zmiznú symptómy, začneme postupne zvyšovať jeho tréningovú záťaž a až potom ho uvidíme späť na ľade," uviedol hlavný tréner Paul Maurice, ktorý si nemyslí, že by bodyček súperovho obrancu bol zákerný. "Obaja sa zrazili hlavami a pre nášho hráča to dopadlo horšie. Bol to tvrdý súboj, ktorý vyplynul z hry, nebolo na ňom nič zákerné. Laine nás dnes bol podporiť na tréningu a mal pomerne dobrú náladu," povedal 49-ročný kouč.

Rodák z Tampere v jeho premiérovej sezóne v zámorskej profilige nastúpil zatiaľ v 41 stretnutiach, v ktorých získal 36 bodov za 21 gólov a 15 asistencii. Informácie pochádzajú z oficiálnej stránky NHL.




Zdroj: WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.