Piatok, 26. apríl 2024
Polojasno  10,5 °C
Mimoriadne správy

Tréner Zinedine Zidane sa nakazil koronavírusom, Real Madrid bude niekoľko zápasov viesť Bettoni

 Webnoviny  22. január 2021  207  
Tréner Zinedine Zidane sa nakazil koronavírusom, Real Madrid bude niekoľko zápasov viesť Bettoni

22.1.2021 (Webnoviny.sk) - Francúzsky tréner v službách Realu Madrid Zinedine Zidane má mizerný týždeň. Po predčasnej rozlúčke v domácej pohárovej súťaži Copa del Rey už v šestnásťfinále s treťoligistom CD Alcoyano (1:2 pp) sa 48-ročný Francúz dozvedel, že sa nakazil koronavírusom.

Viac o téme: Koronavírus


Znamená to, že Zidane ide do povinnej karantény a nebude viesť svoj tím z lavičky v sobotňajšom zápase La Ligy na trávniku Deportiva Alavés.

"Asistent David Bettoni zastúpi Zidana proti Alavésu a tiež v ďalších najbližších zápasoch. Zidanov návrat bude závisieť od jeho stavu v súlade so zdravotným protokolom La Ligy," uvádza denník Marca na svojom webe.

Vzhľadom na minimálne 10-dňovú izoláciu Zidana pôjde o zápas proti Levante (30. 1.) a možno aj proti Huesce (6. 2.) a Getafe (9. 2.).

Real Madrid je aktuálne na druhom mieste La Ligy so stratou 7 bodov na lídra Atlético Madrid. Zverenci Francúza z 18 zápasov vydolovali 37 bodov pri skóre 30:15.

Viac k témam: Copa del Rey, Koronavírus, La Liga
Zdroj: Webnoviny.sk - Tréner Zinedine Zidane sa nakazil koronavírusom, Real Madrid bude niekoľko zápasov viesť Bettoni © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.