Sobota, 18. máj 2024
Jasno  13,4 °C
Mimoriadne správy

Miroslav Stoch sa stal otcom, fotku synčeka zverejnil na Instagrame

 Webnoviny  17. marec 2017  96  
Miroslav Stoch sa stal otcom, fotku synčeka zverejnil na Instagrame

ISTANBUL 17. marca (WebNoviny.sk) - Slovenský futbalista Miroslav Stoch sa stal otcom. Prvorodeného potomka, chlapca, mu porodila jeho snúbenica, česká modelka Paula Bedžetiová. "Vitaj v tomto šialenom svete, synček. Ocko ťa veľmi ľúbi, môj chlapček," uviedol 27-ročný krídelník tureckého Fenerbahce Istanbul prostredníctvom svojho verifikovaného instagramového konta k fotke šťastnej trojice.

Stoch pod vedením holandského trénera Fenerbahce Dicka Advocaata dostáva na rozdiel od stopéra Martina Škrtela v tejto sezóne priestor len sporadicky. Vo februári sa objavili informácie, že po skončení aktuálneho ročníka má Stoch v úmysle opustiť klub.

Odporúčame:
Stoch má po sezóne v úmysle opustiť Fenerbahce

Odchovanec nitrianskeho futbalu, ktorý prešiel akadémiou FC Chelsea, prišiel do Fenerbahce v júni 2010 z tohto londýnskeho klubu za 5,5 milióna EUR, predtým hrával aj za holandský FC Twente Enschede. Ako kmeňový hráč Fenerbahce postupne hosťoval v PAOK Solún, Al Ain v SAE a Bursaspore. Je držiteľ Ceny Ferenca Puskása za najkrajší gól roka 2012 podľa FIFA.

V drese slovenskej reprezentácie sa naposledy predstavil 11. júna 2016 - v 83. minúte nahradil Vladimíra Weissa mladšieho počas súboja proti Walesu (1:2) v Bordeaux na ME vo Francúzsku. Po európskom šampionáte a konflikte s trénerom Jánom Kozákom sa neobjavuje v reprezentačnom kádri. Za národné mužstvo odohral 55 stretnutí, strelil 6 gólov vrátane víťazného žilinského do siete Španielska (2:1) v úspešnej kvalifikácii ME 2016.

Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.