Utorok, 16. apríl 2024
Mimoriadne správy

Klenot Brazílie Neymar nedokončil tréning pred zápasom pre bolesť členka

 Webnoviny  19. jún 2018  367  
Klenot Brazílie Neymar nedokončil tréning pred zápasom pre bolesť členka

SOČI 19.júna (WebNoviny.sk) - Ofenzívny klenot futbalistov Brazílie a najdrahší hráč sveta Neymar nedokončil utorkový tréning pre problémy s pravým členkom. Len 15 minút vydržal ťahúň "kanárikov" na trávniku tréningového centra v Soči, kde sa Brazílčania pripravujú na piatkový zápas majstrovstiev sveta proti Kostarike.

Odporúčame:
Brazília prežila najhorší vstup do MS vo futbale za 40 rokov, tréner Tite chcel zvíťaziť

Tímový lekár Brazílie Rodrigo Lasmar po vyšetrení oznámil, že Neymarove problémy nemajú nič spoločné s jeho nedávno doliečenou zlomeninou pravého členka, ktorú utrpel vo februári. Jeho ťažkosti súvisia s faulami, ktoré inkasoval v úvodnom zápase E-skupiny proti Švajčiarsku.

Štatistici v tomto stretnutí dokonca napočítali až 10 faulov na Neymara, čo z neho robí najfaulovanejšieho hráča za posledných 20 rokov. "To, čo teraz môžeme urobiť, je dopriať zraneniu trochu pokoja. Neymar dnes pociťoval bolesť, a tak radšej vrátil k regenerácii. Zajtra už bude trénovať normálne," dodal reprezentačný lekár Brazílie.

Viac k témam: futbal, Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2018 v Rusku, Neymar
Zdroj: Webnoviny.sk - Klenot Brazílie Neymar nedokončil tréning pred zápasom pre bolesť členka © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.