Sobota, 21. september 2024
Jasno  9,5 °C
Mimoriadne správy

Inter Miláno vystužil obranu, spoluhráčom Škriniara sa stal Chorvát Vrsaljko

 Webnoviny   1. august 2018  328  
Inter Miláno vystužil obranu, spoluhráčom Škriniara sa stal Chorvát Vrsaljko

MADRID 1. augusta (WebNoviny.sk) - Chorvátsky futbalista Šime Vrsaljko bude v nasledujúcej sezóne pôsobiť v Interi Miláno. Do talianskeho klubu prišiel 26-ročný obranca v rámci hosťovania z Atlética Madrid. V Interi sa stretne so slovenským reprezentantom Milanom Škriniarom.


Osemnásťnásobný taliansky majster sa v poslednom období zameral na posilnenie obrany, keďže v lete zamieril zo San Sira do majstrovského Juventusu Turín Portugalčan Joao Cancelo. Príchodom Vrsaljka sa očakáva ochladenie záujmu Interu o obrancu Manchestru United Mattea Darmiana.

Odporúčame:
Messi možno bude spoluhráčom Škriniara, hlavný sponzor Interu chce prilákať Argentínčana na San Siro

Rodák z Rijeky Vrsaljko prišiel do španielskej metropoly v roku 2016 zo Sassuola. Za Atlético nastúpil v 54 stretnutiach, v ktorých si pripísal 1 gól. S chorvátskou reprezentáciou vybojoval na majstrovstvách sveta v Rusku strieborné medaily.

Atlético Madrid získalo ako náhradu na Vrsaljkov post kolumbijského reprezentanta Santiaga Ariasa z holandského mužstva PSV Eindhoven. Dvadsaťšesťročný Arias sa v minulej sezóne stal najlepším hráčom holandskej najvyššej súťaže a reprezentoval Kolumbiu na majstrovstvách sveta v Rusku. Do Holandska prišiel zo Sportingu Lisabon v roku 2013. V drese PSV Eindhoven odohral 173 zápasov s bilanciou 10 gólov a 21 asistencií. Informácie priniesol portál Skysports.com.

Viac k témam: Inter Miláno, Serie A, Šime Vrsaljko
Zdroj: Webnoviny.sk - Inter Miláno vystužil obranu, spoluhráčom Škriniara sa stal Chorvát Vrsaljko © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.