Štvrtok, 2. máj 2024
Mimoriadne správy

Halák opäť nebude chytať proti Islanders, šancu by mal dostať proti Rangers

 Webnoviny   5. február 2019  221  
Halák opäť nebude chytať proti Islanders, šancu by mal dostať proti Rangers

BOSTON 5. februára (WebNoviny.sk) - Slovenský hokejový brankár Bostonu Bruins Jaroslav Halák nedostane šancu v utorňajšom zápase zámorskej NHL proti New Yorku Islanders. Prednosť dostane, už v treťom stretnutí po sebe, fínsky gólman Tuukka Rask.

Halák bude tri duely v sérii sledovať zo striedačky premiérovo v aktuálnej sezóne. Zároveň ani druhýkrát v tomto ročníku nedostane príležitosť nastúpiť proti niekdajším spoluhráčom z NY Islanders. Šancu mal i v novembri, ale aj vtedy chytal Rask.

Rodák z Bratislavy by sa mal postaviť do bránky Bruins v stredu proti NY Rangers. S odvolaním sa na Conora Ryaan z MassLive o tom informoval portál SlovakNHL.sk. Tridsaťtriročný gólman absolvoval v sezóne 2018/2019 dosiaľ 27 zápasov.

Viac k témam: Boston Bruins, NHL
Zdroj: Webnoviny.sk - Halák opäť nebude chytať proti Islanders, šancu by mal dostať proti Rangers © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.