Pondelok, 20. máj 2024
Mimoriadne správy

V priemyselnom parku v Nitre vyrastie logistický sklad a školiace centrum Ireks Enzyma

 Webnoviny   2. máj 2017  222  
V priemyselnom parku v Nitre vyrastie logistický sklad a školiace centrum Ireks Enzyma

V priemyselnom parku Nitra - Sever vyrastie logistický sklad a školiace centrum s testovacou pekárňou a cukrárňou. Postaví ich spoločnosť Ireks Enzyma, s. r. o., ktorá odhaduje investičné náklady na 1,7 až 2 mil. eur v závislosti od realizovaného variantu. Výstavba by sa mala skončiť v štvrtom kvartáli 2018 a začiatok prevádzky je naplánovaný na prvý kvartál 2019.

Zámer, ktorý zverejnil investor na www.enviroportal.sk, počíta s celkovou plochou s výmerou 13 500 metrov štvorcových. Logistický sklad zaberie 1 310 metrov štvorcových a školiace centrum 700 metrov štvorcových. V areáli vznikne aj 42 parkovacích miest. Pozemok susedí s firmou Meiki, ulicami Dolné hony a Na pasienkoch. Logistický sklad hotových výrobkov bude regálového charakteru. Testovacia pekáreň a cukráreň budú slúžiť pre školenia zamestnancov a predvádzanie predávaných surovín.

Spoločnosť Ireks Enzyma, s. r. o. je medzinárodná spoločnosť, ktorá vyrába pekárske a cukrárske prípravky a výrobky, pivovarnícky slad, arómy a zmrzliny. Pôsobí v tridsiatich krajinách sveta. V Nitre už má distribučný sklad na Novozámockej ulici.



Viac k témam: investície, Ireks Enzyma, mesto Nitra
Zdroj: Webnoviny.sk - V priemyselnom parku v Nitre vyrastie logistický sklad a školiace centrum Ireks Enzyma © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.