Štvrtok, 2. máj 2024
Mimoriadne správy

Sulík chce otvoriť niektoré obchody, nemá zmysel ich nechať ďalej krachovať

 Webnoviny  22. február 2021  250  
Sulík chce otvoriť niektoré obchody, nemá zmysel ich nechať ďalej krachovať

22.2.2021 (Webnoviny.sk) - Minister hospodárstva Richard Sulík bude presadzovať otvorenie niektorých maloobchodných prevádzok. Šéf koaličnej strany Sloboda a Solidarita to uviedol na sociálnej sieti.

Viac o téme: Ekonomické dopady koronavírusu



„Detské oblečenie, kvety, nábytok. Toto sú odvetvia maloobchodu, ktoré momentálne nemá zmysel nechať ďalej krachovať," uviedol. Podľa neho si máme predstaviť na jednej strane prepchatý supermarket a na druhej strane veľkometrážnu predajňu nábytku. „Prečo jedno áno a druhé nie?" pýta sa šéf liberálov.

Bude teda presadzovať otvorenie tých, v ktorých sa dajú dodržať všetky hygienické opatrenia. "Napríklad, ak nemáte respirátor a chcete nakupovať, viete si ho tam rovno kúpiť. Skúste si na to však dávať pozor a respirátory stále nosiť. Len tak zvýšite šancu, že budete aj naďalej zdraví," dodal minister na sociálnej sieti.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem


Viac k témam: bezpečnostné opatrenia, COVID-19, Ekonomické dopady koronavírusu, Koronavírus, maloobchod, zatvorené obchody
Zdroj: Webnoviny.sk - Sulík chce otvoriť niektoré obchody, nemá zmysel ich nechať ďalej krachovať © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.