Sobota, 4. máj 2024
Mimoriadne správy

Školský zápisník pre fanúšikov seriálu Wednesday

 Milan Buno  22. február 2024  247  
Školský zápisník pre fanúšikov seriálu Wednesday

Seriál Wednesday sa stal fenoménom nielen vo svete, ale aj medzi slovenskými deckami (a nielen deťmi, ale aj u dospelých).


Temný a pritom zábavný seriál o sarkastickej, múdrej a tak trochu bezcitnej Wednesday Adamsovej, ktorá vyšetruje sériu vrážd na novej škole. Dievča geniálne zahrala Jenna Ortega a napríklad v role Morticie sa predstavila Catherine Zeta-Jones.


No a k tomuto seriálu vyšiel Wednesday – školský zápisník pre fanúšikov seriálu, ktorý musia mať naozaj všetci fanúšikovia.


Temný, pochmúrny, plný sarkazmu, záhrobného humoru a predovšetkým čiernobiely...
samozrejme, s primeranou kvapkou červenej!
Jedinečný školský zápisník je vytvorený pre všetkých chovancov ústavov, ktorí sa tiež cítia byť neohrozenými výnimkami v obrovskej žumpe adolescentov bez vlastnej osobnosti, fantázie a s minimom kreativity.


Vnútri nájdete desivé portréty, týždenný diár, rozvrh hodín, ročný plánovač, priestor na vlastné poznámky, ťakáky zo slovenčiny a z matiky, no hlavne poriadnu dávku TEMNOTY!


Wednesday sa stala feministickou ikonou s typickými vrkočmi a bielym límcom. Nikdy sa nehanbí za to, kým je a ukazuje svoju osobnosť s hrdo vztýčenou hlavou.