Sobota, 18. máj 2024
Mimoriadne správy

Materinská láska nepozná hranice. Aj keby išlo o vraždu?!

 Milan Buno  13. júl 2023  216  
Materinská láska nepozná hranice. Aj keby išlo o vraždu?!

Zažite zločin z úplne inej perspektívy. Prijmite hru a ponorte sa do tohto originálneho príbehu, v ktorom spadnete do časovej slučky, aby ste sa pokúsili zabrániť vražde. Dokážete to?


V nesprávnom čase na nesprávnom mieste je parádny triler, originálny a dômyselne vymyslený. Príbeh o rodine, ktorá smeruje k tragédii, valí sa na ňu kríza...a jedine matka môže tomu zabrániť.


V jednu októbrovú noc Jen čaká, kedy sa jej osemnásťročný syn Todd vráti domov – už dávno má po večierke. Keď mladíka konečne uvidí pred domom, na krátku chvíľu sa jej uľaví, ale vzápätí sa začne jej nočná mora.


Oproti Toddovi kráča neznámy muž a chlapec podíde k nemu. Jen neverí vlastným očiam, keď jej úžasný, vnímavý a vždy veselý syn bez zaváhania neznámeho prebodne. Netuší, kto je to ani prečo sa stal obeťou. Uvedomuje si len, že jej nadovšetko milované dieťa pôjde do väzenia a jeho budúcnosť je zmarená. Jen v tú noc zaspí s pocitmi márnosti – až kým sa neprebudí... včera. A keď sa prebudí ďalšie ráno... je predvčerom.


Jen sa každé ďalšie ráno ocitá čoraz hlbšie v minulosti a snaží sa prísť na to, ako zabrániť zločinu. Odpovede na všetky otázky sa skrývajú hlboko pod povrchom. Jen sa deň po dni pokúša vypátrať jednotlivé kúsky skladačky a znovu prežíva životné situácie, ktoré už raz zažila, ale to podstatné jej vtedy uniklo... A ak sa teraz neocitne v správnom čase na správnom mieste, všetko môže byť navždy stratené.


V nesprávnom čase na nesprávnom mieste je perfektne premyslený a originálny triler, aký ste už dlho nečítali. Príbeh na spôsob časovej slučky, kedy sa snažíte nájsť spôsob, ako zabrániť vražde...
Dômyselne vymyslený, plno zvratov a prekvapení, udržiava vás stále v strehu. Príbeh zúfalej matky, ktorá sa musí vrátiť v čase, aby zabránila tragédii: jej milovaný syn zavraždil neznámeho muža na ulici. Dokáže zastaviť vraždu, ktorá sa už stala?!


„Pozrela som si seriál Russian Doll, potom som sledovala správy a zaujala ma reportáž o vražde muža, ktorého dobodali,“ popisuje Gillian McAllisterová moment, ako sa rozhodla napísať túto knihu. „Tak sa spisovatelia inšpirujú. Nikdy nie, keď sedíte pripravení za stolom, nikdy nie v správnom čase, ale skôr či neskôr nápady predsa len prídu, a toto bolo zatiaľ to najlepšie, čo mi kedy napadlo. Písanie ma tešilo a som rada, že som s Jen a Toddom mohla stráviť celý rok a nájsť si k nim cestu. Verím, že si získajú aj vás.“