Štvrtok, 28. marec 2024
Zamračené  12,8 °C
Mimoriadne správy

Majte pod kontrolou firemný vozový park

 Seocentrum  23. marec 2021  357  
Majte pod kontrolou firemný vozový park

Viaceré firmy na Slovensku pre svoje fungovanie, svoje napredovanie zakladajú vozový park. Využívajú ich predovšetkým obchodní zástupcovia, manažéri, ktorí majú veľký podiel na napredovaní samotných firiem.


Ak ale máte vlastný firemný vozový park, je potrebné ho mať pod kontrolou. Predsa len životnosť automobilov sa dá nesprávnym zaobchádzaním výrazne znížiť a keďže založenie firemného vozového parku je veľká investícia, je pochopiteľné, že budete mať záujem mať ho pod kontrolou.


GPS monitoring


Skvelou možnosťou, ako mať vozový park pod kontrolou, sa zdá byť práve GPS monitoring. Vďaka nemu si budete môcť odsledovať samotný pohyb, trasu všetkých vozidiel, ktoré sú súčasťou vozového parku vašej firmy. Vyvíjaním nových zabezpečovacích systémov a technológií sa na trh dostávajú tie najspoľahlivejšie zabezpečovacie systémy, vďaka ktorým viete mať pod kontrolou komplet celý vozový park.


GPS monitoring vám pomôže pri kontrole jednotlivých vozidiel, ktoré sú práve na cestách. Kým kedysi ste si trasy vozidiel mohli skontrolovať v knihe jázd, ktorá sa vypisovala ručne, dnes je možné automatické generovanie knihy jázd a kontrola vozidiel, aj keď sú na cestách, mimo firemného areálu.


Prečo sa oplatí využívať GPS monitoring


Dobre viete, že ak máte vo firme tlačiarne značky HP, pre ich fungovanie budete potrebovať najlepšie náplne do tlačiarní HP. Ak chcete mať kontrolu nad vozovým parkom, mali by ste používať práve GPS monitoring. Prečo sa ale oplatí využívať GPS monitoring? Oplatí sa práve kvôli zníženiu nákladov na prevádzku vozidla až do 30%, zjednodušenie administratívy a samozrejme aj pre neustály vývoj, ktorý vám zaručí ešte väčšiu záruku kontroly vozového parku.


Majte pod kontrolou vozový park, a to vďaka skvelej službe GPS monitoringu. Budete si tak vedieť odsledovať aj to, či zamestnanci využívajúci firemné vozidlá skutočne len na firemné účely.


Zdroj obrázka: Autor:  Rawpixel.com / Shutterstock.com