Piatok, 19. apríl 2024
Zamračené  8 °C
Mimoriadne správy

Hľadáte skladové priestory pre eshop? Nezabudnite na zabezpečenie

 Seocentrum  28. jún 2021  501  
Hľadáte skladové priestory pre eshop? Nezabudnite na zabezpečenie

Ak začínate podnikať v obchodnej činnosti predávaním nejakého tovaru, mať vlastný eshop je v súčastnosti zrejme samozrejmosťou. Množstvo podnikateľov to pochopilo už dávnejšie, niektorí nato prišli ťažšou cestou, keď im opatrenia spojené s pandémiou zatvorili kamenné predajne.


Nový eshop s minimálnou námahou


Tvorba eshopu pritom nemusí byť žiadna veda. A už vôbec vám nemusí zabrať veľa času. Stačí, ak si nájdete spoľahlivú agentúru, ktorá eshopy tvorí. Vy im len predostriete vaše predstavy a požiadavky a oni vám navrhnú eshop priamo na mieru.


Ak vám budú stačiť len základné funkcie ako katalóg tovaru, fakturačný systém, či platobná brána, môžete mať jednoduchý eshop, pri ktorom nebudete zbytočne platiť za funkcie, ktoré nevyužijete. Samozrejme ak potrebujete aj pokročilejšie funkcie, môžete ich mať.


Sklad by nemal byť len dostatočne priestranný, ale aj dobre zabezpečený


Nie všetko sa však odohráva len na internete. Tovar predsa na ňom neuskladníte a tak ako sa budú vaše predaje navyšovať, budete potrebovať aj väčšie skladové priestory ako len voľnú izbu v byte, či garáž, z ktorej ste vysťahovali auto.


Aspoň menší sklad sa vám určite hodí. Budete mať jednoduchšie skladovanie tovaru, rovnako ako jeho prijímanie a odosielanie. Nezabudnite si však sklad zabezpečiť v prvom rade kvalitnými vchodovými dverami. Nezaškodí ani ak to budú rovno odolné protipožiarne dvere, ktoré v prípade požiaru dokážu odolávať aspoň určitý čas, čo môže byť v konečnom dôsledku rozhodujúce pri záchrane vášho majetku.


Samozrejmosťou je spoľahlivý alarm. Prípadne aj aspoň jednoduchý kamerový systém, aby ste mali svoj sklad pod dohľadom aj keď v ňom zrovna nebudete. A keď už sme spomínali požiar, v závislosti od rizika požiaru vo vašom sklade nezaškodí ani protipožiarny systém, ktorý vás dokáže včas upozorniť na vznikajúci požiar. Predsa len sa s požiarom najúčinnejšie bojuje v jeho zárodku.


Zdroj obrázka: Autor: insta_photos / Shutterstock.com